10 TRUCS DE MAQUILLATGE QUE POTSER NO CONEIXES

 

1- Tria un llapis o producte en pols específic per celles d’un to igual que el teu natural. Si l’esculls massa fosc aconseguiràs un efecte dramàtic molt allunyat de l’aspecte natural que sempre busquem.

2- Si accentues el maquillatge de la meitat exterior de les pestanyes superiors els ulls semblen més esquinçats.

3- El coloret sempre s’ha d’aplicar somrient, per centrar perfectament a la cara i després anar pujant en moviments ascendents circulars, cap al pòmul alt.

4-   Perquè el delineador no taqui tot l’ull i doni un aspecte brut, és millor utilitzar abans una fina capa d’ombra clara o natural, que uniformarà el color de la parpella, sense deixar cap tipus de marca.

5- De vegades l’ombra es quartera pel greix natural de parpella, perquè no succeeixi has de matisar amb pols translúcids. A continuació pots utilitzar les ombres escollides. Llegeix la nostra entrada: Què és un fixador d’ombres i com s’utilitza

6- No cal utilitzar massa quantitat base de maquillatge, al contrari, cal anar aplicant el color lentament, pensa que és més fàcil afegir que eliminar.

7- Pots aplicar la base de maquillatge amb el pinzell específic. Aplica el producte amb cura des del centre de la cara cap als extrems.

8- Per tenir més llum en el rostre utilitzarem un to de base de maquillatge més clar a la zona que volem ressaltar i un to més fosc per allò que vulguem amagar.

9-  Si tens la pell seca no posis molts pols per matizar-la, així evitaràs un efecte visual de sequetat. A més, hauràs aplicar aquests pols amb un pinzell i no amb una borla, per no ressecar en excés. Si per contra la teva pell és mixta o grassa has de fer amb una borla, perquè facilitarà l’absorció de greix.

I com va dir Calvin Klein, “El millor es lluir natural, però per veure’t natural, cal maquillatge”

makeup (1)