Conèixes els tractaments Diatèrmia?

En medicina i fisioteràpia, la diatèrmia consisteix en l’escalfament local de teixits en una zona del cos sota la influència d’un fort camp elèctric o bé magnètic, el que contribueix a la relaxació dels músculs i alleuja la sensació de dolor.  La calor que es produeix incrementa el flux sanguini i es pot utilitzar en el tractament dels dolors profunds de les malalties reumàtiques i artrítiques.

Però a banda del seu ús mèdic, aquest sistema també s’ha demostrat altament eficaç per a tractaments d’estètica i aprimament  tant corporal com facial.

Es un sistema no invasiu que aporta beneficis al regenerar el col·lagen de la pell i actua també de forma positiva sobre els teixits adiposos reduint les zones amb més greix localitzat del nostre cos, alhora que combat la cel·lulitis.

A nivell facial, també és efectiu per combatre la flacciditat de la pell, arrugues, línees d’expressió, reafirmació i disminució del doble mentó, aconseguint una millor fermesa de la pell del rostre.

A Sol.Sol disposem d’aquesta tecnologia en tractaments, que adaptem a cada persona per ajudar a millorar la nostra estètica sense teràpies invasives, productes químics o abrasius. I amb resultats visibles des de la primera sessió!

Vine a Sol.Sol i explica’ns les teves necessitats o dubtes. Segur que podem ajudar-te.

diatermia