Creus que saps com netejar la teva pell?

Malgrat que tothom és conscient de la importància de tenir una pell neta, sovint pensem que amb aigua i sabó o qualsevol producte de neteja ja és suficient.

Però la veritat és que no, ja que a la pell, sotmesa a molts elements contaminants externs, li cal una mica més que aigua i sabó.

limpieza-facial-hombres

El sistema més eficaç és la pre-neteja, que ens ajuda a eliminar la capa cerosa de brutícia, restes de maquillatge, suor, etc… que es forma a la superfície cutània amb un elevat component de greix.

Un producte com el Precleanse de Dermalogica, formulada amb olis de base vegetal, ens ajuda a eliminar aquesta primera capa i a més, es vàlid per a tots tipus de pell.

Dermalogica_Logo

El següent pas és una crema netejadora que, aquesta si ,haurà de ser adaptada al nostre tipus de pell (grassa, seca, sensibilitzada, amb acne…)

En aquest cas, també la gama de Dermalogica que pots trobar a SOL·SOL, t’ofereix una solució adequada i que s’adaptarà a les característiques de la teva pell.

I recorda. No utilitzis sabó!

Normalment els sabons porten un PH alcalí molt elevat i afavoreixen una pell deshidratada i sensible a les agressions externes.

I si tens dubtes de com és el teu tipus de pell o com aplicar els productes, a SOL·SOL ens agradarà assessorar-te de manera gratuïta i especifica per tu.

Fins aviat!