Cura de mans i peus

Les mans i els peus, són una part del cos que quasi sempre oblidem, i ho pensem com una part només femenina, quan també les mans dels homes necessiten la seva cura.  Uns peus i unes mans ben cuidats, donen una imatge molt positiva de la persona , i per això cal tenir-ne cura.

Per fer-ho, cal hidratar-los a diari, de manera que la pell es trobi sempre elàstica i jove ja que, com està sempre exposada, a l’igual que l’escot, és una de les primeres mostres del pas del temps en la pell.

També convé periòdicament fer tractaments que ens ajudaran a protegir-los i mantenir un aspecte juvenil.

La revolució dels esmalts permanents.

La seva durada es més llarga que els esmalts de ungles tradicionals, s’eliminen fàcilment i permeten lluir un color i brillantor excepcional.

El ritme de la dona actual va evolucionant. Les exigències del mercat laboral juntament amb una infinitat d’activitats, donen com a resultat una manca de temps per dedicar-se plenament a la cura i aspecte personal. No obstant, aquestes mateixes activitats exigeixen que la dona tingui sempre un aspecte impecable… la solució? Buscar fórmules per estar bé en el mínim temps possible.

Gràcies a l’evolució del sector, la tendència que s’imposa son els esmaltats de ungles permanents. Es un nou sistema que permet lluir color i brillantor durant almenys 20 dies, fins que la mateixa ungla natural creixi. Aquesta tècnica, també es coneix com manicura permanent, o esmaltat de llarga durada.

A Sol.Sol utilitzem la marca OPI, que es diferencia de la resta per la qualitat i durabilitat del servei, junt amb el tractament d’enfortiment del producte cap a l’ungla.

 infiniteshinegallery1Com a producte de seguiment a casa aconsellem utilitzar un oli d’alvocat de la línia Avoplex d’Opi per aplicar a la cutícula i a la ungla per nodrir, hidratar i allargar el lacat.

Després del lacat permanent, dit “gel color” per OPI, ha sortit l’Infinite Shine  que es diferencia per ser una laca que es pot pintar també a casa, sense assecar-se en làmpada i es treu fàcilment amb lleva-esmalt. La seva durabilitat és d’entre una setmana i 10 dies, aconseguint la mateixa brillantor que el gel color. Pensat per qui li agradi canviar més sovint de color.