Ja s’acosta l’estiu, vols aconseguir un bronzejat radiant?

Què és exactament el bronzejat?

El bronzejat és l’enfosquiment natural de la pell, estimulat per l’exposició a la radiació ultraviolada de la llum solar (o d’altres fonts artificials com pot ser un solàrium).

L’enfosquiment de la pell és causat per un increment d’un pigment corporal denominat melanina, que es troba a les cèl•lules de l’epidermis i es sintetitza amb l’exposició d’aquesta davant la radiació de la llum ultraviolada existent en l’espectre lluminós de la llum solar. La melanina es produeix específicament per les cèl•lules anomenades melanòcits i té com a missió protegir el cos de la radiació solar. L’enfosquiment de la pell es torna com el color del bronze, d’aquí el seu nom. Depenent de la genètica de les persones, es pot arribar a l’enfosquiment amb més o menys progressivitat

 

Quins són els seus beneficis?

Sol i salut són compatibles, tot el que cal és prendre les precaucions adequades. A més de proporcionar-nos dosis generoses de vitamina D, el sol ens aporta tota mena de beneficis: és un antidepressiu natural, alleugereix molts tipus de dolor i ajuda en el tractament de moltes malalties de la pell.

piel_masculina1

 

Et donem 3 consells per aconseguir un bronzejat sa i saludable:

1.Exfoliació i hidratació de la pell: És important, d’aquesta manera aconseguirem eliminar les cèl·lules mortes de la pell i bronzejar de forma més uniforme.

Salt treatment: Young female pampering herself

2.Utilitzar la crema adequada:

En cas de bronzejar-te en una cabina de sol (solàrium): Utilitzar la crema adequada recomanada per l’especialista en el sector, per així hidratar la pell, protegir-te del foto envelliment i prolongar i potenciar el bronzejat.

En cas de bronzejat a l’exterior:  Utilitzar la protecció adequada pel teu tipus de pell, pots demanar consell als especialistes del sector, t’indicaran tant la freqüència d’utilització, com el factor de protecció solar que necessites.

australian-gold

3.Hidratar-te bé després de l’exposició a qualsevol tipus de bronzejat: Ja sigui amb una crema “after sun”, àloe vera o hidratant convencional, d’aquesta manera mantindràs sempre la pell hidratada, evitaràs la sequedat i aconseguiràs un aspecte sa i saludable.

b-o-gel-aloe-vera-botella-250-ml-dispensador-14442032z2-21350967