L’exfoliació, un benefici per a la pell sana

Hi ha moltes maneres de tenir cura de la nostra pell, ja sigui hidratant-la bé o protegir-la dels agents atmosfèrics. Avui parlarem sobre l’exfoliació de la pell i quins són els beneficis que comporta.

La paraula exfoliar prové del llatí efoliâre i vol dir “dividir alguna cosa en làmines” o “eliminar de la pell les cèl·lules mortes” segons publica la RAE.

Durant l’exfoliació, activem la circulació i suavitzem la pell, i qüestió encara més important, promovem la regeneració cel·lular que enforteix la pell i li dóna elasticitat”.

L’exfoliació consisteix en aplicar el producte exfoliant sobre la pell humida i fer-hi un massatge amb les mans, ajudant a que el producte actuï. La zona del cos més usual que s’exfolia és la cara, però es pot exfoliar tot el cos, per això quan ens dutxem és un bon moment si és que ho volem fer.

exfo 2

La freqüència d’exfoliació recomanada és un cop per setmana durant l’estiu i un cop cada quinze dies a l’hivern. Això dependrà, però, del tipus de pell de cadascú, si és seca, mixta o greixosa.

Algunes consideracions a tenir en compte:

-No es poden exfoliar les persones que tinguin algun tipus de malaltia a la pell (psoriasi, èczemes, cicatrius patològiques, vermellor, herpes facial, etc.) perquè fer-ho podria accentuar-ne encara més els efectes.

-Hem d’evitar exfoliar amb molta força, perquè ens faria mal a la pell i estimularia la producció sebàcia.

-Cal que aturem l’exfoliació si ens apareixen vermellors , i seguir fent-la, si es vol, quan hagi desaparegut la vermellor.

A Sol.Sol t’oferim tractaments d’exfoliació basats en els millors productes específics, sempre personalitzats i adaptats a cada necessitat.

Deixa’ns cuidar-te!

17C