Vols saber com reduir pes aquest estiu?

Combinar una alimentació sana i equilibrada amb activitat física regular ens ajudarà a estar sans i amb el pes adequat.
Si malgrat això o per falta de temps volem reduir volum o reafirmar el nostre cos, l’equip de Sol.Sol posa a la teva disposició els tractaments més efectius i d’avantguarda.

Tractaments de Talassoteràpia

La talassoteràpia prové del grec thalasso (mar) i therapia (cura). És un tractament terapèutic basat en la utilització d’aigua de mar i algues portadores de vitamines i minerals. La talassoteràpia millora els teixits, combat la flaccidesa, la cel·lulitis i retarda l’envelliment de la pell.

Aquest tractament està estinat a estimular el metabolisme i activar la combustió dels greixos. Aconsegueix la silueta que tu vols i redueix l’aspecte de la “pell de taronja”.

Tractament amb aparells

Si vols aconseguir els teus objectius, deixa’t aconsellar pel terapeuta, et dissenyarà un programa personalitzat.

Pressoteràpia

Teràpia basada en un massatge per mitjà de pressions. Aporta millores al sistema circulatori, atenua el dolor a les cames i l’acumulació de cel·lulitis alhora que estimula i tonifica músculs i articulacions i ajuda a la relaxació.

Cavitació

La cavitació és un fenomen físic, consisteix en la generació controlada i repetida de microbombolles en l’interior d’un líquid. Aquest principi físic en la medicina estètica provoca una fisura a la cèl.lula adiposa amb la conseqüent transformació del greix en una substància líquida (diglicèrid), que serà eliminada a través del sistema limfàtic i urinari. Permet tractar zones localitzades a gran velocitat, eficàcia i absoluta seguretat. És l’alternativa a la liposucció, amb els avantatges de no passar per quiròfan i estalviar-se el post-operatori.

Icoone

Tecnologia que consisteix en una microestimulació alveolada múltiple mitjançant uns rodets que en passar-los per sobre la pell succionen i percudeixen el teixit perifèric, originen l’estimulació dels teixits sub-dèrmics i aconsegueixen remodelar la silueta de forma eficaç i duradora, i redueixen la pell de taronja.

Diatermia

Mitjançant l’escalfament localitzat dels teixits d’una zona concreta del cos aconseguim resultats visibles de manera immediata.

-Reducció de cel·lulitis i adipositats localitzades
-Remodelació de glutis i zona abdomen
-Reducció d’estries
-Reafirmació de pit

 

Deixa’ns cuidar-te!