Tractaments facials

Tractaments facials int 3

Tractaments facials

Rere una anàlisi minuciosa de la pell, s’aplica un tractament únic i personalitzat per aconseguir els millors resultats i beneficis per a una pell més sana.

Face mapping (gratuït)

Analitza l’aspecte de la teva pell, descobreix les teves necessitats, ajuda a millorar l’efectivitat del tractament i a la correcta prescripció del producte a utilitzar.

Facial Dermalògica

Antiacné

Pells sensibles

Rere una anàlisi minuciosa de la pell s’aplica un tractament únic i personalitzat per aconseguir els millors resultats i beneficis per a una pell més sana.

Tractament pioner focalitzat a purificar la pell amb una neteja profunda, seguida d’extracció i aplicació de productes específics; per combatre l’acné existent i evitar futures proliferacions.

Si la teva pell està envermellida, inflamada o sents picor, aquest és el teu tractament, una neteja suau que elimina les impureses de la pell, seguida d’una mascareta d’avena que calma i redueix immediatament les vermellors i la inflamació.

60€

60€

60€

Pigmentació irregular

Revitalitzant

Antiaging

Aquest tractament, combinat amb el producte més apropiat a casa, regula la producció de pigment a nivell cel·lular, ajuda a equilibrar i il·luminar el to de la pell.

Combinació de vitamines i exfoliants amb hidroxiàcids per aconseguir una pell notablement més refermada, suau i lluminosa.

Aconsegueix resultats immediats en la teva pell amb aquesta teràpia tan efectiva, ideal per a pells envellides prematurament, amb dany solar o seques que necessiten una major nutrició, regeneració i aportació de lluminositat.

60€

60€

65€

Tractaments amb aparells

DIATERMIA
Resultats visibles des de la primera sessió sense necessitat de tractaments invasius i abrasius.
Flaccidesa i arrugues del rostre
Tractaments antiaging, línies d’expressió
Reafirmació i disminució del doble mentó
Bosses als ulls.
1 sessió: 45€
Pack 3 sessions: 125€
Pack 6 sessions: 240€

 

IPL – LÀSER DE DÍODE, REJUVENIMENT FACIAL
Rejuveniment facial
Activació del col·làgen i l’elastina
Regeneració cel·lular
1 sessió: 45€
Pack 3 sessions: 125€
Pack 6 sessions: 240€